Bliv nyt medlem af Pileforeningen

Det koster kun 350 kr. om året at være medlem

Et kontingentår går fra den 1. september til den 31. august. Den årlige kontingentopkrævning sendes ud i september måned og opkræves for et år ad gangen. Og altså for et helt år ad gangen. Nets kan ikke differentiere beløbet, det er ens for alle.

Melder du dig ind midt i et kontingentår behøver du kun at betale for den resterende del af kontingentåret.

Ved indmeldelse:

fra september - februar: 350 kr.

fra februar - august: 200 kr.

Når Pileforeningen har registreret din indbetaling, får du tilsendt et velkomstbrev med dit medlemsnummer, et login til hjemmesidens intranet, som kun er for medlemmer samt seneste nummer af Pilebladet (så længe lager haves).

Indbetaling af kontingent:

Til Bankkonto:

Reg.nr. 9570 Kontonr. 16764663

Danske Bank

Holmens Kanal 2-12

1092 København K

Denmark

Indbetalinger fra udland:

SWIFT-BIC: DABADKKK

IBAN: DK07 3000 0016 7646 63

IMPORTANT - for foreign members

If you make payment from a foreign banktransfer, you may split the fee of the transaction between payer and reciever. Pileforeningen wants to make it easier to join our Pileforening even if you do not live in Denmark.

You will then recieve our quarterly magazin Pilebladet by email as a pdf version.

If you have any questions, please contact us here sekretariat-@-pileforeningen.dk

KONTAKT OS

Spørgsmål?