Pilens Dag afholdes hvert år på den første lørdag i maj

Den første Pilens Dag blev holdt i 2007. Det var på et flettekredsmøde at man besluttede at sætte fokus på pil. Flettekredse, dyrkere og flettere skulle åbne deres døre og vise pileflet, værktøj, pil og lignende frem overalt i landet. Pileforeningen står gerne i spidsen for at formidle arrangementer rundt om i landet i forbindelse med Pilens dag, for at gøre pil og arbejdet med pilen synligt og vedkommende.

Pilens Dag 2019

Har din virksomhed, din flettekreds eller lignende et arrangement på Pilens Dag, bedes du skrive ind til hjemmeside-@-pileforeningen.dk SENEST 1. maj 2019.

Skal dit / jeres arrangement annonceres i Pilebladet, skal I sende det til redaktionen SENEST 1. marts 2019. Send til til pilebladet-@-pileforeningen.dk
Skriv lidt om arrangementet og hvor det finder sted.

Arrangementet vil blive vist her på hjemmesiden, sammen med alle de andre spændende arrangementer.

Du kan rekvirere PR-materiale for Pileforeningen samt gratis plakater hos

Skriv også gerne om hvordan jeres arrangement og markering af Pilens dag forløb. Send tekst og fotos til Pilebladet-@-pileforeningen.dk senest 10. juni 2019.

AKTUELLE ARRANGEMENTER

Lørdag den 4. maj 2019

Kl. 10 - 13

Galleri Gallerat Gallerut
Vig Hovedgade 4
4560 Vig

Vi fletter lygter, kræmmerhuse og andre småting. Pris 75,-kr

Bare mød op! Gratis kaffe og kage.

kl. 10 - 16

Vejen Flettekreds
Timekær 19
6630 Rødding

Vi sidder og fletter og vil demonstrere pileflet. Vi tager også gerne en snak om pilen, opblødning med mere.

Og hvis man vil prøve at flette i pilen, kan man også komme til det

Vi har kaffe på kanden - og er klar til en snak om vores passion med pil og flet.

Kl. 10 - 16

Brande Fletterkreds
Møllebakken 2
7330 Brande

Der vil være workshop hele dagen, så man kan prøve at flette. Der vil også være mulighed for at købe pileflet, fra de forskellige medlemmer. Der vil være kaffe på kanden i teltet hele dagen igennem

Mandag den 6. maj 2019

kl. 13 - til det bliver mørkt.

Hedepil flettekreds
Roskildevej 29
4030 Tune

Undervisningen på Pilens dag, er gratis. Du skal kun betale for materialerne. Eddie Madsen lovet at komme. Hans store passion er at flette små ting med Rosmarin pil.

Kig ind i dagens løb og se, hvad vi laver og prøv selv at flette et krukkestativ, noget i jern, eller en ting til haven.

Husk tilmelding ikke er nødvendig.

Ta’ gerne dit barnebarn med. Vi giver kaffe og the.

Ta’ din madpakke med og spis i haven.