Ulla Misser

Zarzokurve og bakker i mange variationer

ULLA MISSER

Denne workshop henvender sig til både begyndere og øvede.

I løbet af ugen, vil der være mulighed for at flette mange forskellige modeller af zarzokurve og bakker, da zarzokurvene ikke er så tidskrævende, som de fleste andre former for kurve.

Du kan vælge at fordybe dig i enkelte modeller eller afprøve mange af de forskellige variationer. Der vil desuden være mulighed for at iblande andre materialer såsom bark, skind, keramik og andre naturmaterialer. Har du selv nogle materialer du har lyst til at dekorere eller forsøge at kombinere med pilen, er du velkommen til at medbringe dem.

Vi skal hovedsagelig arbejde med pil med bark på. Der vil dog være lidt afbarket pil til rådighed, mest for at lave lidt mere farvespil i kurvene udover de mange farver de forskellige pilesorter har i sig selv.

 

Medbring beskæresaks, syl og lod(2-5kg)

Materialepris 500 - 800 kr.

 

Lidt om mig selv

Jeg har flettet siden 1999, hvor jeg var på mit allerførste kursus i pileflet. I 2005 tog jeg springet, og blev selvstændig og fik dermed mulighed for at hengive mig helt til pilen og alle dens muligheder.

Jeg begyndte på det tidspunkt også at undervise i pileflet. Det har lige så stille udviklet sig og udgør efterhånden en stor del af mit arbejdsliv.

Da jeg omkring 2009 stiftede bekendtskab med zarzobakken, så jeg allerede mange muligheder i den og udviklede ud fra den, de mange variationer af zarzokurve, blomsterampler m.m.

I 2012 udgav jeg bogen ”Zarzo kurve og bakker” som i 2017 blev oversat til engelsk

På ejendommen, Råhaugegård , har vi en stor produktion af pil, dels til eget forbrug og ikke mindst med henblik på salg. Her er også indrettet gårdbutik og værksted, som også fungerer som kursuslokale.

 

Du kan besøge hjemmesiden www.raahaugegaardpil.dk og få mere inspiration.