Praktiske informationer vedrørende tilmelding

Det er Kursuscenter Emmaus, der står for alt vedrørende tilmelding og praktiske spørgsmål vedrørende opholdet. 

Du kan tilmelde dig HER 

HUSK; - at opgive dit medlemsnummer af Pileforeningen ved din tilmelding, hvis du vil opnå medlemsrabat.

 

Praktiske oplysninger fra Emmaus

Når tilmelding er modtaget fremsendes bekræftelse med opkrævning på forskud kr. 1.500 pr. deltager samt opkrævning på restbeløb. Forskuddet forfalder 8 dage efter modtagelse af opkrævning, restbeløb 4 uger før kursus start. Forskud og restbetaling refunderes ikke. Der kan tegnes en afbestillingsforsikring gennem Europæiske. Pris 6% af kursus pris.

Vær opmærksom på at der kan gå et par dage, før du modtager din endelige bekræftelse/svar på din tilmelding.

 HUSK - tilmelding starter først 1. september 2022 (kl. 00.00)

Prisen inkluderer sengelinned og håndklæder. Er der ikke flere værelser af den ønskede slags, får du besked om det og mulighed for at vælge en anden type. Ca. 10 dage før kursets start modtager du et brev med praktiske oplysninger. Bemærk, at der vil blive tale om ekstraudgifter til materialer, afhængigt af individuelt forbrug.

 

Vi gør opmærksom på, at der kun er plads til et begrænset antal deltagere (10) i de enkelte værksteder. Vi råder til, at man tilmelder sig i god tid.  

Der er undervisning i hver dag fra kl. 09.15 til kl. 12.00 samt kl. 15.00 til kl. 16.30. Der vil dog være programsat tid til valgfag den ene eftermiddag. Valgfag varer 3 timer. 

På ankomstdagen forventer vi dig mellem kl. 16 og 18.

På afrejsedagen slutter vi ca. kl. 10.00.