Fotos og stemninger 2023

Nu kan du nyde de mange flotte og stemningsfulde fotos fra Flet og Fællesskabsugen, som Else Marie Pedersen har foreviget i hendes skarpe kameralinse.

 

 

Billeder Flet og Fælleskab 2023

Flet og Fællesskab 2023

I 2023 kan du igen komme til Flet og Fælleskab - en højskoleuge, hvor alle med interesse og lyst til at arbejde med pileflet og kurvemagerhåndværket - på den traditionelle eller nytænkende måde, kan være med.

I uge 23 i 2023 markerer vi 25 året for Pileforeningens eksistens og har været heldige at engagere 11 betydelige pileflettere, der alle har og har haft indflydelse på og påvirket formidlingen og udviklingen af pileflet og kurvemagerhåndværket gennem de 25 år. Hver på deres måde og individuelle islæt og bidrag - men alle med glæde og respekt for håndværket - og alle har bevaret, udbredt og udviklet håndværket til dét, vi i dag oplever, rækker langt ud over Danmarks geografiske grænser.

Det er imponerende resultater og anerkendelser disse håndværkere og kunsthåndværkere har opnået og vi er meget stolte over at de vil markere de 25 år sammen med os på højskoleugen

Derfor har vi også valgt temaet "Tradition og fornyelse" til højskoleugen. Og alle undervisere har selv valgt tema og indhold i deres workshop, og det er der kommet et utroligt spændende program ud af! 

 

I 2023 har vi indgået samarbejde med Kursuscenter Emmaus. Nogle kender det måske som det tidligere Haslev Udvidede Højskole. 

Nu drives kursuscentret af privat fond, og det har givet os andre muligheder i vores planlægning og afholdelse af Flet og Fællesskab

Vi er glade for at kunne tilbyde Flet og Fællesskabsugen på Sjælland og også i en uge, udenfor sommerferien. Hvilket mange har givet udtryk for i tidligere evalueringer.

HUSK tilmelding starter først 1. september 2022

Vi håber, at I finder programmet lige så spændende og uimodståeligt som vi gør og vi glæder os til at se jer i Haslev i uge 23 i 2023.

( uge 23 i 2023 er den 4/6 til den 10/6)

 Herunder finder du folderen med priser og en kort præsentation af højskoleugen. Du kan printe den ud - og give den til andre, du vil glæde med et godt kreativt tilbud.

 

Udvalget har i 2021 - 2023 bestået af 

Marianne Mortensen

Ellen Westh Sørensen

Lis Napstjert

Charlotte Ramsing