Pileforeningen har fået ny hjemmeside!

Vi har længe ønsket en ny hjemmeside med lækkert design og nemme funktionaliteter og med mulighed for hurtigere og nemmere at opdatere, redigere og vedligeholde opslag og annoncer på vores hjemmeside.

En enig bestyrelse valgte derfor at jubilæumsåret 2017, også skulle prioritere dette ønske - og det er nu realitet.

Vi arbejder i hjemmesideudvalget stadig på at lære de ny funktioner og muligheder at kende, og der er meget der ikke bare har kunne flyttes direkte fra den tidligere hjemmeside til den nye. OG sådan et arbejde tager tid....

DERFOR - lad ofte din vej falde forbi Pileforeningens hjemmeside og se hvad der sker af nyt. Login dig ind og hold øje med alle de tilbud du har som medlem.

Oplever du problemer undervejs eller har du kun roser til den nye hjemmeside - så hører vi gerne fra dig.

Skriv til redaktionen på hjemmeside-@-pileforeningen.dk