Bliv nyt medlem af Pileforeningen

Det koster kun 350 kr. om året at være medlem

Et kontingentår går fra den 1. september til den 31. august. Den årlige kontingentopkrævning sendes ud i september måned og opkræves for et år ad gangen. Og altså for et helt år ad gangen. Nets kan ikke differentiere beløbet, det er ens for alle.

Melder du dig ind midt i et kontingentår behøver du kun at betale for den resterende del af kontingentåret.

Ved indmeldelse:

fra september - december : 350 kr.

fra januar - marts : 300 kr.

fra april - juni : 200 kr.

fra juli - august : 100 kr.

Når Pileforeningen har modtaget din indbetaling, får du tilsendt en velkomstpakke med dit medlemsnummer, login til medlemsdelen af hjemmesiden, bog, hæfte, postkort, nogle numre af Pilebladet mm.

Indbetaling af kontingent:

Til Bankkonto:

Reg.nr. 9570 Kontonr. 1676466

Danske Bank

Holmens Kanal 2-12

1092 København K

Denmark

Indbetalinger fra udland:

SWIFT-BIC: DABADKKK

IBAN: DK07 3000 0016 7646 63

Hvis du ikke har mulighed for at indbetale direkte via netbank, kan vi sende dig et girokort - klik her (anna-@-pileforeningen.dkeller (skema med navn, adresse, mail, tlf)