Pilens Dag afholdes hvert år på den første lørdag i maj

Den første Pilens Dag blev holdt i 2007. Det var på et flettekredsmøde at man besluttede at sætte fokus på pil. Flettekredse, dyrkere og flettere skulle åbne deres døre og vise pileflet, værktøj, pil og lignende frem overalt i landet. Pileforeningen står gerne i spidsen for at formidle arrangementer rundt om i landet i forbindelse med Pilens dag, for at gøre pil og arbejdet med pilen synligt og vedkommende.

Pilens Dag 2018

Har din virksomhed, din flettekreds eller lignende et arrangement på Pilens Dag, bedes du skrive ind til hjemmeside-@-pileforeningen.dk SENEST 1. maj 2018.

Skal dit / jeres arrangement annonceres i Pilebladet, skal I sende det til redaktionen SENEST 10. marts 2018. Send til til pilebladet-@-pileforeningen.dk

Skriv lidt om arrangementet og hvor det finder sted.

Arrangementet vil blive vist her på hjemmesiden, sammen med alle de andre spændende arrangementer.

Du kan rekvirere PR-materiale for Pileforeningen samt gratis plakater hos Anna Mortensen