I Pileforeningen er der registreret 38 flettekredse.

Over hele landet deltager mange af pileforeningens medlemmer i en lokal flettekreds

Flettekredsene fungerer på forskellige måder. Nogle mødes ofte og er mange, andre mødes knap så ofte, og er ikke så mange. Nogle får nogle gange undervisere udefra, og man kunne blive ved. Der er mange måder, hvor på man kan have en flettekreds. Det er dejligt at mødes om et fælles tredje.

Bestyrelsens kontaktperson til flettekredsene er Emma Kofod Pedersen. Ønsker du at få hjælp til at starte en flettekreds op i dit område, så kontakt Emma: emma-@-hyggeflet.dk

Ligeledes hvis flettekredsene har nogle idéer de gerne vil dele med andre flettekredse, så kom endelig frem med det. Er der sket ændringer i jeres flettekreds, således at der er kommet nogle andre kontaktpersoner, vil vi meget gerne vide det, så vi kan få det ændret på hjemmesiden.

Opdatering af flettekredse

Vi arbejder i øjeblikket på at få samlet en opdateret liste og oversigt over registrerede flettekredse, som vil blive vist her på hjemmesiden.

Vi beder om tålmodighed imens vi arbejder på dette.

Leder du efter bestemt flettekreds, er du altid velkommen til at kontakte Emma, som kontaktpersonen (se Emmas mail ovenfor.)