I Pileforeningen er der registreret 45 flettekredse.

Over hele landet deltager mange af pileforeningens medlemmer i en lokal flettekreds

Flettekredsene fungerer på forskellige måder. Nogle mødes ofte og er mange, andre mødes knap så ofte, og er ikke så mange. Nogle får nogle gange undervisere udefra, og man kunne blive ved. Der er mange måder, hvor på man kan have en flettekreds. Det er dejligt at mødes om et fælles tredje.

Bestyrelsens kontaktperson til flettekredsene er Myrna Sandholdt. Ønsker du at få hjælp til at starte en flettekreds op i dit område, så kontakt Myrna: Myrnatherkildsen-@-gmail.com

Ligeledes hvis flettekredsene har nogle idéer de gerne vil dele med andre flettekredse, så kom endelig frem med det. Er der sket ændringer i jeres flettekreds, således at der er kommet nogle andre kontaktpersoner, vil vi meget gerne vide det, så vi kan få det ændret på hjemmesiden.